Flitig

Denna veckan har jag varit mycket flitig..

Städat lite, uträttat ärenden och viktigast har jag börjat plugga! :D

För att ha gått i "skolan" i 1vecka nu är jag mycket flitig. Nästa vecka ska första uppdraget vara inne och jag har redan gjort halva av den:P Och så har jag läst nästan alla kapitlen till de uppdraget också:P

Nu måste jag bara hitta en engelskbok som jag ska läsa, eller jag tror egentligen att jag måste läsa 2stycken innan terminen är slut. Men det svåraste är ju att komma på vilken man vill läsa:S Oftast brukar jag avra rätt så dålig på att komma igång med alla läxor, men denna gången känns det mycket bra. Jag är rätt så sugen på att läsa Frank McCourts bok Angela's Ashes. Någon som har läst den eller någon av hans böcker överhuvudtaget? Är också suger på A time to kill av John Grisham. Någon som har förslag på en bra engelskbok? Skönliterär eller något?, gillar att läsa verklighetsbaserade...

Nää nu får jag väl fortsätta läsa de sista innan alla kommer hem.

OCH fårlåt Hannah att jag inte lagt upp några bilder på naglarna men jag hittar inte ena saken jag måste ha för att lägga upp bilderna från minneskortet.

Ha de bra

HUR I HELVETE?!?!?!?!?

Hur i helvete kan någon som dom få tillstånd att öppna ett B&B?? Behöver man bara ett rum över för att få starta ett eller?? Har dom som bestämmer/delar ut tillstånd inga krav alls???
Och på det stället av alla ställen?

Var är samhället på väg?? Jag hade möjligtvis kunnat tänka mig att dom skullat få ett tillstånd om dom flyttat till ett nytt ställe. Men nu bor dom kvar på samma ställe. Stället där just de hände!

Aja, personligen tror jag bara det kommer locka en massa skumma folk. Men jag behöver ju inte bry mig, det är ju inte så att jag ska ta in där eller åka dit på besök..




RSS 2.0