Söndag

Jaha, då har ännu en vecka gått.. Redan söndag :/

Känns som jag inte gjort något denna veckan :O Men har ju faktiskt pluggat, historian är ju nästan helt klar :) Men måste verkligen ta tag i danskan imorgon, såg att den ska vara inne först egentligen :P Menmen. Ny vecka och nya tag helt enkelt :P

Nä , ska stänga ner datorn nu :P Har suttit nästan hela dagen, (vilken ångest) och inte gjort något vettigt :P Menmen, snart blir det Bones och lite chokladpudding :)


Bjuder på en liten bild på S, från i somras :) Enjoy

PAIN

F******n vad jag har ont i ryggen nu :( Så ont har jag inte haft på väldigt länge :(  
Vad ska jag göra :/

Ännu en helg

Ja precis så är det.. Ännu en helg är i farten nu och innan man vet ordet av de så har den också passerat. :(

Sitter och kollar på en massa forum, kan inte slita mig:P  A fick paketet igår :D Är överlycklig :D Nu ska hon bara få tummarna loss och skicka det till mig ;P Känns nästan "hemskare" att vänta nu när jag vet att hon har det hos sig:P Menmen, jag överlever väl ;) haha .

Idag skulle jag egentligen kollat lite på tattoos men känner inte alls för det.. Aja, har ju imorgon också på mig :P För på måndag börjar pluggandet på riktigt, nu har jag 2 böcker av 5 möjliga :P Men bör få ytterligare en av dom nästa vecka :P

Har förresten bestämt mig för att jag ska börja lite med foto.red. :P Ska bara hitta ett program som passar mig, men det är jag faktiskt på rätt god väg till att göra :) Nää , nu ska jag gå och ta något att äta.

Ha det så bra , :)

Plugg

Idag har jag pluggat nästan hela tiden, mer än vad jag trode jag skulle göra :P Gick upp extra tidigt för mamma skulle iväg. Men det gick endå :P Har en liten paus nu för att se lite på TV :P haha. Inte så bra, men jag ska stänga så fort det är klart.

Har fått en bok idag :) Nu behöver jag bara fixa 2 böcker till :P Men dom behöver jag inte förren lite senare.

Snart ska jag återgå till pluggandet.
Ha de så underbart ,

Ännu en måndag

Ännu en måndag har snart passerat och det känns inte så bra... Har beställt lite skolböcker men dom kommer nog inte förren nästa vecka.. :/ Men aja, de blir kul att få "göra" något om dagarna nu.. :P Sla på typ "upprop" imorgon :p

I alla fall, nu har man hinnut bli ett år äldre men något visare? Nää tror inte de :P. 


Aja, nu får jag fortsätta med letandet av böcker :P

Ha de bra i den underbara kylan :)




Måste försöka mig på en ny design snarast. Känner att denna är lite tråkig nu, fin men tråkig.....

Nu

är det dax för det första inlägget detta året :)
Vet inte egentligen vad jag ska skriva :P Men jul och nyår var lugnt och skönt som vanligt :) Systerns kompis firade jul med oss och vi hade det alla mysigt med Disney och en massa mat :P
Ja och så va det ju nyår som var lugnare än vanligt tyckte jag . Men inte mig emot, var inte på humör för det alls egentligen.
Som vanligt har jag inget nyårslöfte; mest för att det endå aldrig funkar, man håller det kanske en vecka eller så sen blir det bara tillbaka i gamla spår. Så varför ska man ha ett egentligen??

Sitter och tittar i Ullaredsbloggen nu och har ett stort sug att åka upp där :P haha. Har aldrig kännt så innan. Men ska iallafall dit nu under våren har jag sagt. Får väl planera det lite redan nu och se om där är någon som vill/ska med.
För övrigt så känner jag inte för att skriva mer nu:P Ska återgå till Ullaredsbloggen istället :)
Ha de så bra och god fortsättning på alla :)

RSS 2.0